perjantai 22. elokuuta 2014

Vasemmisto yrittää valheellisesti tehdä Michael Brownista uhria

Michael Brown ryöstämässä kauppaa
Yhdysvaltalainen vasemmisto ja vasemmistolainen media on tehnyt taas sitä missä se on erityisen hyvä - maalannut mustaa valkoiseksi.

Kirjoitin heinäkuussa 2013 Trayvon Martinin tapauksesta. Tuossa tapauksessahan naapurustovahtina toiminut George Zimmerman ampui Martinin kuoliaaksi. Myöhemmin todettiin, että kyse oli oikeutetusta itsepuolustuksesta.

Vasemmisto ja vasemmistolainen media kuitenkin halusivat esittää Trayvon Martinin uhrina. Siis miten valkoinen yhteiskunta syrjii ja ajaa mustat, kuten Martinin, sellaiseen asemaan, jossa tulevat ammutuksi.

Libertaarit kuitenkin tunnustavat, että on yksilöstä kiinni millaisia valintoja tämä tekee. Eivät kaikki Yhdysvaltojen mustat ryöstä kauppoja - tai ala hakkaamaan naapurustovahtia, kun tämä alkaa seuraamaan heitä.


Tapaus Michael Brown

Viimeisimpänä Trayvon Martinin tapaisena casena USA:ssa on ollut Michael Brown. Vasemmistolainen media ennätti jo esittää Brownin "kilttinä poikana, joka oli juuri pääsemässä collegeen, mutta jonka pahat poliisit ampuivat, koska hän oli musta" - siis uhrina.

Totuus taas oli hyvin toisenlainen. Myöhemmin julkaistusta valvontakameramateriaalista näkyy, miten Michael Brown ryöstää kauppaa. Materiaalista näkyy, miten hän käy käsiksi häntä paljon pienempään kaupan työntekijään.

Kuten Trayvon Martin, myös Michael Brown eli jonkin sortin rikolliselämää, ja sai sen seurauksena maistaa kuoleman karvasta kalkkia. On myös paljastunut, että Michael Brown yritti riistää häntä pidättämään saapuneelta / hänet pidättäneeltä poliisilta asetta, jolloin poliisi ampui Brownia.


SUMMA SUMMARUM

Väkijoukko - pääasiassa mustasta väestöstä koostuva - on sittemmin pitänyt muistomarsseja ja mielenosoituksia Brownin "kunniaksi". Myös kauppoja ja muita rakennuksia on ryöstelty ja sytytetty tuleen. Vahvistamattomien tietojen mukaan paikalla olisi myös jenkkivasemmiston agitaattoreita.

On kuitenkin moraaliselta kannalta varsin kyseenalaista pitää Brownia jonkinlaisena "marttyyrina" - huomioonottaen hänen rikollisuutensa.

1 kommentti: