lauantai 29. maaliskuuta 2014

Malaysian Airlines 370 lennon katoamisen syynä vasemmistolainen fanaatikko?

Lennon kapteeni, Zaharie Ahmad Shah

Tässä blogissa on ennenkin blogattu vasemmistolaisista fanaatikoista, jotka ovat kuolleet tekosiensa seurauksena - useimmat oman käden kautta. Esimerkkejä ovat mm. Bader-Meinhof -terroristi Ulrike Meinhof, Chilen vasemmistopresidentti Salvador Allende, ja Viron yhdistyneeseen vasemmistopuolueeseen kuulunut Karen Drambjan.


Malaysian Airlines lento 370 ja kapteeni Zaharie Ahmad Shah

Viimeisimmät spekulaatiot Malaysian Airlinesin lennon katoamisesta johtavat lennon kapteeniin, Zaharie Ahmad Shahiin.

Toisin kuin lennolla perämiehenä toiminut henkilö, Shahia on kuvailtu fanaattiseksi opposition kannattajaksi, joka on tuohtunut oppositiojohtaja Anwar Ibrahimin viimeaikaisesta vangitsemisesta.

Tuo mainittu oppositiopuoluehan on Pakatan Rakyat, tai englanniksi People's Pact. Wikipedia kertoo puolueen ideologiaksi sosiaaliliberalismin, islamismin ja sosiaalidemokratian. Lähtökohtaisesti puoluetta voidaan pitää siis vasemmisto / sosialistipuolueena, ja sen kannattajia vasemmistolaisina / sosialisteina.

Tällä hetkellä Malesiassa pitävät valtaa nationalisti-konservatiivit. Käytännössä he ovat jonkinlainen vastakohta Pakatan Rakyat -puolueelle.

Mielenkiintoisen oppositiojohtaja Anwar Ibrahimin vangitsemisesta tekee se, mistä häntä syytetään. Ilmeisesti Anwar Ibrahim oli sodomoinut miespuolista poliittista avustajaansa. Salattujen Elämien tapaisesta homoraiskauksesta ei ilmeisesti kuitenkaan ollut kyse, vaan ihan puhtaasta suostuvaisesta homoseksistä, joka on pääosin islaminuskoisen Malesian lakien mukaan rangaistavaa.

Tammikuussa 2012 Anwar Ibrahim vapautettiin syytteistä, mutta 7. maaliskuuta 2014 hovioikeudessa tuomio palautettiin. Heti seuraavana päivänä, 8. maaliskuuta 2014 lento MH370 katosi.


SUMMA SUMMARUM

Olisiko käynyt niin, että kapteeni Zaharie Ahmad Shah olisi pudottanut koneen tahallaan maahan tai mereen suutuspäissään Anwar Ibrahimin tuomion palautuksesta? Shah oli nimittäin todistettavasti osallistunut Ibrahimin oikeudenkäyntiin lennon MH370 katoamista edeltävänä päivänä.

Logiikka on tietenkin tästä täysin kadoksissa - kuten tällaisissa tapauksissa yleensä. Kapteeni Shahilta jäi vaimo ja lapsia, ja lisäksi useiden kymmenien vuosien pituinen työura menestyvänä lentokapteenina. Ja kaikki vain sen takia, että vasemmistolainen oppositiojohtaja tuomittiin islamilaisen Malesian lakien vastaisesta miesten välisestä anaaliseksistä.

Melkomoisesti on kapteeni Shah kilahtanut, jos tämä pitää paikkansa. Mutta sellaisiahan ne fanaatikot taitavat olla.

Pääosin turmassa todennäköisesti sai surmansa kiinalaisia ja malesialaisia. Olivatko he millään tapaa kompiksessa valtaapitävien puolueiden ja opposition poliittisten vastustajien kanssa? Eivät varmaankaan.

Aina kun Meinhofin ja Allenden tapaiset hullut alkavat riehumaan, niin viattomat saavat maksaa hinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti