tiistai 8. lokakuuta 2013

Vihreät - De rödä (osa 2)

Näky, jonka soisi yleistyvän länsimaissakin.

 
Ensimmäisessä osassa paneuduin vihreän liikkeen syntyyn ja tarkoitusperiin. Tässä toisessa osassa paneudun vihreiden puolisotilaalliseen siipeen, eli Greenpeaceen.

Jokaisella sosialismin suuntauksella on ollut omat puolisotilaalliset joukkonsa. Natseilla eli kansallissosialisteilla oli Sturmabteilung, sittemmin uusnatsit. Vasemmistolla on antifa. Anarkisteilla on musta blokki. Vihreillä taas on Greenpeace.

Näille aatesuuntauksien puolisotilaallisille siiville on tyypillistä suora toiminta, kansalaistottelemattomuus ja lain epäkunnioittaminen. Eikä Greenpeace ole mikään poikkeus tästä kaavasta.

Greenpeace ja lännen ydinaseet

Väitin osassa 1, että Länsi-Euroopassa toiminutta vihreää liikettä johdettiin tosiasiassa kommunistisesta itäblokista käsin, ja että vihreä liikkeen tosiasiallinen tavoite lännessä oli sen teollis-taloudellisen järjestelmän rampauttaminen vihreällä lainsäädännöllä - siis kieltämällä 1) halpaa sähköä teollisuuden tarpeisiin tuottava ydinvoima, 2) asettamalla rampauttavia päästörajoituksia paljon ihmisiä työllistävälle savupiipputeollisuudelle, ja 3) rajoittamalla yksityisautoilua, joka mahdollistaa työntekijöiden helpon liikkumisen.

Toinen asia, josta itäblokki ei tykännyt lännessä oli lännen ydinaseet. On jännä juttu, miten Greenpeace hilluu esimerkiksi Englannissa ydinasetukikohtien liepeillä, mutta ei hiisku sanallakaan esimerkiksi Iranin tai Pohjois-Korean ydinaseista. Miksi näin? Minäpä kerron: Koska vihreät ovat de facto kommunisteja. He eivät vastusta ydinaseita, jos heidän ideologiaansa kannattavilla valtioilla on sellaisia.

Yksi itäblokin tavoitteista oli ydinasevastaisuuden lietsominen lännessä, jotta itäblokki saisi määrällisen ylivoiman ydinkärjissä - ja siten voimakkaamman sotilaallisen voima-aseman länteen verrattuna. Ihan sattumaltako Greenpeace edistää tätä tavoitetta lännessä?

Greenpeacen nykytila - Feat. öljylautan valtausyritys Venäjän jäämerellä

On totta, että kommunistista itäblokkia ei ole enää olemassa siinä laajuudessa kuin se aikoinaan oli. Siten Greenpeacea tuskin enää ohjataan sieltä käsin. Sen sijaan Greenpeace on hyvin pitkälle länsimaistunut.

Tavallaan nykyisin valloillaan olevasta eurooppalaisesta sosiaaliliberalismista on tullut oma itäblokista ja Venäjästä erillinen sosialismin muotonsa. Greenpeace on yksi osa tätä sosialismin mutaatiota.

Siksi, ja juurikin siksi Greenpeace on kääntynyt Venäjää vastaan. Tämän osoittaa mm. syyskuinen öljylautanvaltaus-sokora Venäjän arktisilla alueilla. Koska venäläiset tietävät länsimaita paremmin vihreän liikkeen syntyhistorian ja tarkoitusperät, osaavat he toimia sen kanssa sen vaatimalla ankaruudella. Venäjä siis kohtelee greenpeacelaisiä terroristeina - kuten he todellisuudessa ovatkin.

Greenpeace valehtelee järjestelmällisesti

Julkisesti Greenpeace ilmoittaa suosivansa ns. väkivallatonta vastarintaa. Kuitenkin esimerkiksi öljylautta-casessa GP-aktivistit hyökkäsivät yksityisomisteiselle öljylautalle. Samoin aktivisteja kuljettanut Greenpeacen moottorivene ajoi tahallaan päin Venäjän merivartioston paljon pienempää venettä.

SUMMA SUMMARUM

Lisäksi Greenpeacea sävyttävät erilaiset vasemmistotyyliset mielenosoitukset, joissa sosiaalisten aiheiden sijasta osoitetaan mieltä jonkun ympäristöongelman puolesta - tai siis sitä vastaan.

Lyhyesti sanottuna tässä on kyse vihervasemmistolaisuudesta, joka on yksi sosialismin muoto. Ympäristöasiat ovat vain kulissia tai rekvisiittaa - vihreän liikkeen ydin on sosialistinen ja sillä selvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti