maanantai 5. marraskuuta 2012

Saul Schubak on kuningas!

Ottamatta nyt erityisesti kantaa Saulin lausuntoon, on vain todettava että hyvä julkisuusveto! Tähän vielä jotain yhtä vaikuttavaa perään, joko Saulin tai jonkun muun sanomana, niin olisi mahdollisuus libertaariin mediavärisuoraan.

Saulin lausunnon yhteydessä tuli hyvin esille myös muun kokoomuksen tekopyhyys ja vasemmistolaisuus. Äänestäjien suosiosta pelästyneenä Saulin eroa on ehditty jo vaatimaan.

Natsi-korttiakin yritettiin ottaa esille - ja otettiinkin - mutta sitä on vaikeaa käyttää juutalaisperäiseen henkilöön. Muutenkin natsikortin käyttäminen olisi poliittis-historiallisesti ontuvaa, koska natsit palkitsivat suurilapsisia perheitä. En nyt tiedä, että rahalla - todennäköisesti - mutta ainakin jollain Adolf Hitler -kunniamerkillä tai vastaavalla.

Vasemmisto taas ei ymmärrä sitä, että kaikki tuet eivät ole hyvästä. Jos toisessa ääripäässä on julkisen sektorin totaalinen välittämättömyys kansalaisista, niin toisessa, vasemmistolaisessa ääripäässä on vaarana ylihyysäys ja tukien jakaminen täysin terveille ja työkykyisille ja -haluisille ihmisille. Suo siellä, vetelä täällä.

Vasemmisto ja oikeisto ovat aina tukkanuottasilla, kukaan ei vaan muista että kumpi aloitti.

2 kommenttia:

  1. Tähän vielä jotain yhtä vaikuttavaa perään, joko Saulin tai jonkun muun sanomana, niin olisi mahdollisuus libertaariin mediavärisuoraan.

    Eikö "yksityistäisin kaiken" Tolvasen comeback ole jo aika tarpeeksi? Yli 10 000 facebook-jakoa ym.

    VastaaPoista
  2. Kiitos IMies.

    Jos Saul on kunkku, niin Aleksi on keisari.

    VastaaPoista